×

Huis, Woning ontruimen, ontruiming, Nijmegen, omgeving,

Al negen jaar lang is Lumpex de woning, huis ontruimer van Nijmegen en omgeving. Wij zijn sinds kort bezig met onze nieuwe website dus het kan zijn dat u niet alle info vind die u zoekt. Maar u kan altijd 24 uur per dag met ons contact opnemen voor een ontruiming in Nijmegen of omgeving wij zijn niet alleen de goedkoopste ontruimer van de afgelopen 9 jaar maar ook de ontruimer die meestal alles binnen 1 week na aanvraag kan afwerken voor u. Daarnaast staan wij echt 24 uur voor u klaar. Of het nu om een woning, Huis of bedrijf 's ontruiming gaan in Nijmegen of omgeving Etc. U kan ons 24 uur per dag bellen. Er zijn ook ontruimer 's die het binnen een 1 dag doen dat kan en is ook te regelen maar wij houden de kosten liever betaalbaar voor u of uw nabestaande. Schaam u niet wij hebben altijd een net persoonlijk gesprek en gaan geen ontruiming uit de weg in Nijmegen of omgeving. Respect voor ieders manier van leven dat is belangrijk.

Boz fashion binnen kringloopwinkel Gennep

Nieuw binnen kringloopwinkel Gennep, Boz fashion outlet met maandelijks 1000de nieuwe merk kleding en schoenen. Trendy kleding en schoenen van deze tijd.

Fiets Accu vervanging bananen accu ion systemen

Ion fietsen en de Ion Accu revisie. Een van de best verkochte model fietsen zijn wel de ion systemen! Zeker als we het hebben over de fietsen met de zo genoemde Bananen accu. Deze fietsen zijn uitgebracht en verkocht door onder anderen Sparta en Batavus in de afgelopen 10 a 15 jaar. En waarom zijn ze zo goed verkocht? Ze zijn gewoon geweldig mooi en tijdloos!

Kringloop - Gratis tweedehands spullen ophalen

Onze kringloopwinkel haalt gratis uw Huisraad op. Ja u leest het goed voor die gene die nog steeds denk dat het laten ophalen van nog verkoopbare spullen geld kost heeft het mis! Dit doet kringloop Gennep zo als de meeste geheel gratis. Als het gaat om zeer veel spullen of zelfs complete inboedels / huisraad rijden we heel Nederland door.

Kringloopwinkel Gennep : Kringloop van tweedehands goederen zo als meubels, huisraad etc

Kringloopwinkel Gennep Kringloop Gennep is een middelgrote Kringloopwinkel van zo'n 1600m2 A 2000m2 groot in het centrum van de Gemeente Gennep. U vind hier veel tweedehands goederen zo als meubels, huisraad, boeken, kleding, schoenen, elektronica, speelgoed, enz enz