×

Al negen jaar lang is Lumpex de woning, huis ontruimer van Nijmegen en omgeving. Wij zijn sinds kort bezig met onze nieuwe website dus het kan zijn dat u niet alle info vind die u zoekt. Maar u kan altijd 24 uur per dag met ons contact opnemen voor een ontruiming in Nijmegen of omgeving wij zijn niet alleen de goedkoopste ontruimer van de afgelopen 9 jaar maar ook de ontruimer die meestal alles binnen 1 week na aanvraag kan afwerken voor u. Daarnaast staan wij echt 24 uur voor u klaar. Of het nu om een woning, Huis of bedrijf 's ontruiming gaan in Nijmegen of omgeving Etc. U kan ons 24 uur per dag bellen.

Er zijn ook ontruimer 's die het binnen een 1 dag doen dat kan en is ook te regelen maar wij houden de kosten liever betaalbaar voor u of uw nabestaande. Schaam u niet wij hebben altijd een net persoonlijk gesprek en gaan geen ontruiming uit de weg in Nijmegen of omgeving. Respect voor ieders manier van leven dat is belangrijk. De een houd van kleding of auto's Enzovoort en de ander verzamelt iets totaal anders. Hoe dan ook het blijft het zelfde voor de verzamelaar de nabestaande of wie dan ook. Belangrijk is je eigen vinden in het geheel en er je eigen niet voor schamen groot of klein er is geen probleem enkel een oplossing. Neem contact met ons op en wij helpen u altijd!! 

Daarnaast zijn de meeste ontruimingen standaard en zijn de woningen netjes. Wij kijken altijd naar de spullen en trekken de waarde op % van de ontruimingsprijs af in Nijmegen en omgeving.


De foto hier onder is niet van ons maar via internet geleend. Wij zullen zonder toestemming nooit foto's plaatsen van ontruimingen die wij doen. Wij hebben respect voor iedereen!


U zal we denken waarom staat er veel Nijmegen en omgeving. Dit is om beter gevonden te worden op internet! Wij zouden ook liever niet te veel Nijmegen etc schrijven maar dan wordt je in deze tijd nooit gevonden.


Als u ons belt kan het zijn dat er opgenomen wordt met kringloopwinkel Gennep aangezien wij een en het zelfde bedrijf zijn.