×

Kringloopwinkel Gennep

Kringloop Gennep is een middelgrote Kringloopwinkel van zo'n 1600m2 A 2000m2 groot in het centrum van de Gemeente Gennep. U vind hier veel tweedehands goederen zo als meubels, huisraad, boeken, kleding, schoenen, elektronica, speelgoed, enz enz. Al deze goederen krijgen een tweede leven. Ook vind u hier zo nu en dan nieuwe producten en worden er onder anderen ook Elektrische fietsen verkocht via een fietsen handel waar de kringloop mee samen werkt. De Kringloopwinkel is onderdeel van Woningontruiming Lumpex vof te Gennep. De kringloop haalt altijd gratis spullen op die in de ogen van het personeel nog een tweede leven verdienen. Om spullen te laten ophalen kan u contact opnemen via kringloopwinkelgennep.nl.

Of via het nummer op deze site van Woningontruiming Lumpex. 
Het hebben van een kringloopwinkel in samenwerking met een Ontruimingsbedrijf heeft vele voordelen voor beide partijen. Vaak komt de aanvrager van een woningontruiming met een degelijke boedel veel goedkoper uit dan bij een ander aangezien waardevolle spullen uit de boedel worden gecompenseerd met de Ontruimingskosten. (Hierdoor bent u vaak enkel de stortkosten kwijt). Daarnaast heeft de winkel het voordeel blijvend aanvoer van tweedehands goederen te hebben naar de kringloopwinkel waardoor de klanten er ook weer beter van worden want hoe meer aanvoer er is te goedkoper de tweedehands producten kunnen worden aangeboden.


Benieuwd naar de Indicatie ontruimingskosten 2021 in Nederland Klik Hier

In samenwerking met kringloopwinkel Gennep zijn wij in de meeste gevallen veel goedkoper.


Kringloopwinkel Gennep

Aangezien de Kringloopwinkel onderdeel is van woningontruiming Lumpex halen ze dus ook boedels op buiten ons normale werkgebied en zo ook in (BV) Duitsland Kleve, Goch, Kranenburg, Emmerich Am Rhein, Brabant, Limburg, Gelderland etc.


Heeft u nog een boedel  / huisraad waarvan u denkt dat het nog zeker een tweede leven waard is dan mag u altijd contact opnemen. Zo niet kan u altijd vrijblijvend een offerte voor een ontruiming aanvragen. Woningontruiming Lumpex staat voor u klaar.


Kringloopwinkel Gennep

De Poel 2, 6591BV te Gennep

Openingstijden:

Ma/Di: Gesloten

Woe: 11:00 tm 17:00

Do: 11:00 tm 17:00

Vrij: 11:00 tm 17:00

Zat: 12:00 tm 17:00

Zon: 12:00 tm 16:00


Team Kringloopwinkel Gennep staat voor u klaar.