×
Kringloop - Gratis tweedehands spullen ophalen

Onze kringloopwinkel haalt gratis uw Huisraad op.

Ja u leest het goed voor die gene die nog steeds denk dat het laten ophalen van nog verkoopbare spullen geld kost heeft het mis! Dit doet kringloop Gennep zo als de meeste geheel gratis. Als het gaat om zeer veel spullen of zelfs complete inboedels / huisraad rijden we heel Nederland door. We halen het altijd zo snel mogelijk bij u. Indien de spullen geen verkoopwaarde meer hebben geven wij dit ook eerlijk op voorhand aan en kan u altijd indien nodig nog kiezen om ons woning ontruimingsbedrijf Lumpex langs te laten komen om het voor u geheel netjes te laten verwijderen. Woningontruiming worden al 7+ jaren door Lumpex uitgevoerd. 


Waarom is het gratis om de spullen op te laten halen? De reden is simpel. Een kringloop draait nou eenmaal op tweedehands spullen. Zonder tweedehands spullen kan een Kringloopwinkel niet draaien. Dus waarom nog extra geld vragen als je je "brood" al gratis kan afhalen. 


U kan ons altijd bellen om uw spullen gratis te laten ophalen. Neem contact op


Wat zijn producten die wij onder andere niet meer innemen.

- Videobanden

- Kapotte, versleten kleding en schoenen

- Gebruikt ondergoed en sokken

- Beschadigt glaswerk, borden, kopjes

- Allemaal losse kopjes, schoteltjes, borden (Enkel in setjes van 4 of meer)

- Zonnehemels / Zonnebanken

- Alle producten die echt onherstelbaar kapot zijn en geen verkoop waarde hebben

- Versleten en kapotte banken / bankstellen

- Kopie cd's, dvd's (Verkoop van Kopieën is verboden)


Bij de vraag: Hoe weet ik nou of iets nog verkoopbaar is ?

Of u het nu mooi vind of niet denkt u dat een ander er nog iets aan heeft en bereid is er iets voor te betalen? Op het moment dat u zo iets heeft van ik kan het me niet indenken is dit ook meestal het geval. Heeft u twijfels kom er gewoon mee langs of stuur een foto en wij helpen u de juiste keuze te maken.


Heeft u spullen klaar staan u kan ons altijd bellen om het gratis te laten ophalen.


Team Kringloopwinkel Gennep
De kringloopwinkel die tweedehands kringloop spullen indien nodig door heel Nederland ophaalt (Buiten 20 km rondom Gennep, enkel bij grote partijen / complete huisraad / inboedels). Wij staan altijd klaar voor de mensen in een straal tot 20 km rondom Gennep. Maar van Woensdag tm Zaterdag is het afgeven van spullen dagelijks ook mogelijk bij onze winkel (Meubels enkel op afspraak)


Tags: kringloopwinkel, kringloop, gratis, goederen, huisraad, producten, spullen, ophalen, tweedehands, complete inboedels, inboedel, Nederland, Gennep, Boxmeer, Bergen, Berg en Dal, Cuijk, Mook en Middelaar, Nijmegen, Kleve, Goch, Kranenburg, Emmerich am rhein