×

Kringloopwinkel Gennep

is een middel grote kringloop van zo'n 1800m2 in het centrum van Gennep. Kringloopwinkel Gennep is een kringloop die niet enkel 2dehands producten aanbied maar ook nieuwe producten. Binnen de winkel vind u ook Boz Fashion outlet. U vind daaronder 100de nieuwe Merk kleding stukken die maandelijks worden aangevuld. Naast de kleding vind u hieronder ook nieuwe schoenen, nieuwe tassen, sieraden etc. Verder Vind u hier ook Ebikes Holland. Ebikes Holland bied voornamelijk goede tweedehands Ebikes aan maar zo nu en dan ook nieuwe Ebikes. Alle fietsen zijn voorzien van een accu rapport en volledig nagekeken. Binnen de kringloopwinkel vind u meer dan 1,5 kilometer aan schapstellingsdelen met 100de spullen. U vind binnen de winkel vrijwel alles van meubels, kleding, dvd, cd, lp, boeken, glaswerk, elektronica enz enz te veel om te beschrijven. De winkel bied voor jong en oud een paar uur snuffelplezier en buiten de corona tijd om is het ook mogelijk om iets te eten of te drinken in onze horeca hoek. Kringloopwinkel Gennep en ontruimingsbedrijf lumpex zijn beide onderdeel van lumpex vof. Aangezien wij naast de winkel woningen ontruimen doen krijgen wij de meest uiteenlopende producten binnen vanuit heel Nederland. 


Kringloopwinkel Gennep

De poel 2, 6591bv te Gennep

kringloopwinkelgennep.nl

Facebook Kringloopwinkel Gennep

Tel: 0637336953

Openingstijden:

Ma/Di: Gesloten

Woe/Vrij: 11:00 tm 17:00

Zat: 12:00 tm 17:00

Zon: 12:00 tm 16:00

De afgifte van spullen kan tijdens openingstijden van woensdag tm zaterdag. Dit geld niet voor meubels. Om meubels aan te bieden dient u foto's van de meubels te sturen via WhatsApp of mail: Tel:0637336953 of Mail:info@lumpex.nl. Voor de aanvraag van informatie over een mogelijke ontruiming kan u de zelfde contact gegevens gebruiken.




Tags: Wij werken onder anderen veel in Gennep, Milsbeek, Ottersum, Heijen, Ven-zelderheide, Nieuw Bergen, Afferden, Siebengewald, Kleve, Goch, Kranenburg, Oeffelt, Boxmeer, Groesbeek, Beek, Ubbergen, Nijmegen, Mook, Middelaar, Molenhoek, Plasmolen, Malden, Heumen, Cuijk, Grave, Mill, Sint Hubbert, Haps, woningontruiming, boedel service, Kringloop goederen, Bedrijfsontruiming, terreinontruiming, seniorenwoning ontruiming, flatontruiming, bezemschoon, kringloop, kringloopwinkel



 Kringloopwinkelgennep.nl