×

Woningontruiming Lumpex is al meer dan 7 jaar de Woningontruimer voor Bergen - Afferden - Siebengewald - Well - Wellerlooi. Naast een woningontruiming ontruimen wij ook uw bedrijfspand, bedrijfsterrein, flat, seniorenwoning en nog zo veel meer.

Aangezien wij naast de woningontruimingen ook nog een grote Kringloopwinkel draaien "Kringloopwinkel Gennep" Kunnen wij een woningontruiming vaak goedkoper uitvoeren dan onze concurrenten. Wij houden rekening met nog goed verkoopbare goederen uit uw boedel en maken een gepaste prijs. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om de woningontruiming geheel gratis uit te voeren of enkel tegen de stort kosten. 


Bezemschoon woningontruimingen "zit standaard in de prijs"

Spijkers, schroeven, stickers, plakhaakjes verwijderen "Zit standaard in de prijs"

Volledige schoonmaak naast de woningontruiming "Prijs in overleg"

Aanvullende werkzaamheden zo als (BV) vloerbedekking verwijderen "Prijs in overleg"


Om een indruk te krijgen van de gemiddelde prijzen van Nederland 2021 kan u hier kijken. Wij baseren de prijzen niet op de ruimtes die wij moeten ontruimen maar op de goederen waardoor wij gemiddeld vaak veel goedkoper zijn.  Maar kijk gerust om een indruk te krijgen. Verder staan wij altijd voor u klaar en neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden van uw woningontruiming, bedrijfspand, bedrijfsterrein, flat, seniorenwoning en nog zo veel meer.
De ontruimer binnen de gemeente Bergen - Afferden - Siebengewald - Well - Wellerlooi

Tags: Woningontruiming, bedrijfsontruiming, flat ontruiming, bedrijfsterrein ontruimen, seniorenwoning, Boedel, Goedkoper dan onze concurrenten, ruimtes, goederen, woning, bedrijf, ontruimingen, bezemschoon, volledige schoonmaak, vloerbedekking verwijderen